follow us:

  • Start : 2022/02/11 19:00
  • End : 2022/02/11 21:00

Med røtter i henholdsvis Indre Billefjord og Vadsø velger Trine Lise Olsen og Thomas Leikvoll å sette til side statlige sammenslåinger og heller hylle fylket med den mest hardføre og morsomste befolkningen. I denne festforestillingen skal de både berømme og harselere med språket, folket, humoren, historien, været og naturen. Ja kort og godt alt som gjør Finnmark til Finnmark og gjør det til et av de mest eksotiske og spennende steder på kloden.

To av landets mest erfarne og profilerte komikere legger fra høsten ut på en turné for å hylle hjemfylket med latterbrøl og ettertanke i ord, bilder og toner.

‘Med røtter i henholdsvis Indre Billefjord og Vadsø velger Trine Lise Olsen og Thomas Leikvoll å sette til side statlige sammenslåinger og heller hylle fylket med den mest hardføre og morsomste befolkningen.

I denne festforestillingen skal de både berømme og harselere med språket, folket, humoren, historien, været og naturen. Ja kort og godt alt som gjør Finnmark til Finnmark og gjør det til et av de mest eksotiske og spennende steder på kloden.

Vi lover en forestilling som vil gi deg innsikt, et hjerte svulmende av stolthet og, mest av alt, støle lattermuskler.

Av og med: Trine Lise Olsen og Thomas Leikvoll