Unge lovende fra ung og lovende!

Denne burde alle få med seg! Bra skrevet, og ikke minst bra spilt av hovedrolleinnehaver og manusforfatter Siri Seljeseth «Unge lovende» på Nrk!!!

«Siri Seljeseth (26) er et navn du kan lære deg først som sist, for til høsten vil norske medier utvilsomt utrope henne til Norges svar på Girls-skaperen Lena Dunham.»

Jeg har lenge hatt lyst å skrive og ikke minst spille i en serie som tar jenter på alvor og viser litt mer virkelige jenter, men jeg (som dere sikkert ser) er ikke så flink til å skrive…jeg skriver sånn jeg snakker, og av og til skjønner jeg ikke mine egne setninger engang…komma og dobbel konsonanter gjetter jeg meg til….så jeg har mer ideer i hodet enn på papiret. Og begynte jo seint med mine drømmer og blir snart 40…så ikke så mye mye ung og lovende heller….Så kommer denne serien og jeg blir så glad, så glad for at Siri finnes og tar saken i egne hender når hun ser det mangler noe, og for at det nå er en norsk serie som ser jenter, ser håp unge har her i Norge og tar de på alvor. Bra av Monster og NRK at de tør å satse på en serie hvor jenter har hovedrollene, selv om det måtte være en Lena Dunham i USA før det kunne være en Siri Seljeseth i Norge….så er jeg bare glad!

Har sett alle seks episodene som ligger på NRK ! (bare å begynne med en gang)

Smart, morsomt, ekte og utrolig bra upretensiøst skuespill !!! Helt hekta!!!

Skjermbilde 2015-11-08 kl. 16.06.52

PS: Se også Trainwreck…mens du nå er i gang med å se kule morsomme damer på skjermen!

Comments are closed.