Stand Up (i) Bergen

Guttan startet Stand Up Bergen med å ha en kveld i måneden, nå har de stand up to ganger i uka, juleshow, sommershow og alt mulig andre show! De har stått på og har i mine øyne noen av de beste komikerne vi har i Norge. Det gikk utrolig bra på Torsdagen og sånn passe på Fredagen, vet ikke helt hva som skjedde…men det er vel bare sånn noen ganger…var uansett en bra kveld til sammen med alle som sto 😀

På dagen var jeg skikkelig turist…Bergen by er utrolig fin…gleder meg allerede til å komme tilbake til Humorfest med «Æ har rætt» den 24. April!! Kjøp billett her!

IMG_3925 IMG_3921 IMG_3918

Dagen jeg reiste fikk jeg se Bergen fra sin fineste side, det var nydelig sol og blå himmel.IMG_3907 IMG_3905

IMG_3908

Regnet første dagen, men jeg koste meg uansett…spes i området som het skostredet 🙂IMG_3900

IMG_3904

Backstage er ikke alltid så glamorøst….men veldig koselig IMG_3916

Da tar jeg Påskeferie…ha en fin ferie dere også!

Koz og klemz

Comments are closed.